Un pas endavant. Aïllament amb Cel·lulosa

La tradició d’Aïllaments Pirineu ha estat adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients per oferir un millor servei i també estar al dia dels nous productes i tendències que el mercat ha anat desenvolupant.
Els nostres inicis van ser amb el POLIURETÀ per l’aïllament tèrmic i mes endavant l’acústic. Posteriorment vam continuar amb la protecció passiva contra el foc amb llana mineral i perlita, materials que compleixen tots ells, amb les vigents normatives europees .
Estem orgullosos de considerar-nos una empresa especialista en l’aplicació d’aquests materials i que constantment sotmetem a anàlisis.
Ara i seguint aquesta filosofia d’empresa, per diversificar la nostra oferta, hem afegit un nou producte per l’aïllament tèrmic i acústic la CEL•LULOSA.
La cel•lulosa no és altra cosa que un 90% de paper diari reciclat, sals bòriques d’origen natural i altres additius biològics. Les principals característiques de l’aïllament amb cel•lulosa injectada o insuflada , es que forma un bloc de massa homogènia evitant així els ponts tèrmics. L’aplicació es ràpida i segura a l’obra; no contamina ni desprenen cap tipus de gas o substància tòxica, eliminat el factor de toxicitat a l’obra i en la seva vida útil. No fa flama ni es desfà amb la presència de foc.

Avantatges:

– Sense obres: Es realitza insuflant, amb les mínimes molèsties i sense obres.
– Rendiment tèrmic superior. La combinació d’un valor de resistència tèrmica elevada i el mètode d’instal•lació per insuflat assegura un aïllament òptim.
– Ideal per aïllar-se de la calor de l’estiu: major capacitat de mantenir l’aire fresc.
– Aïllament acústic: La seva alta porositat és idoni per l’aïllament acústic de vivendes.
– Control de la humitat: permet aïllar al mateix temps que facilita la transpirabilitat de les parets i d’aquesta forma permet millorar la humitat ambient de l’interior de la vivenda.
– Resistència al foc: té una resistència al foc superior a la d’altres aïllaments.
– Ecològic: està fet de materials naturals i està lliure de components orgànics volàtils i toxines.

On s’aplica?

Aquest tipus d’aïllament ecològic es novetat a la península però molt utilitzat a nord d’Europa, EUA i Canadà:

• Fals sostres de fusta, guix o escaiola i guix laminat
• Càmeres
• Aïllament de àtics i golfes
• Aïllament forjats sota coberta del teulat
• Aïllament entre els envanets de suport del teulat

Per tot això, no ho dubtis i truca’ns per consultar o demanar un pressupost.

Posted in General | Tagged , , , , | Comments Off on Un pas endavant. Aïllament amb Cel·lulosa

Aïllament, qualitat de vida i estalvi

Al llarg de 24 anys, Aïllaments Pirineu ha prestat serveis a la construcció, ramaderia i a la indústria i tant la seva experiència acumulada com la satisfacció dels seus clients, li han donat un valor afegit que els anima a continuar proposant noves formes de col•laborar a qui necessiti realitzar obres per millorar l’eficiència energètica a casa, protegir la seva nau industrial o millorar la qualitat de vida amb un correcte aïllament acústic.
En aquesta ocasió, Josep Maria Puig, gerent de l’empresa, ens dóna algunes pistes sobre els serveis o beneficis que es poden aconseguir amb una bona feina d’aïllament.
Hi ha tres conceptes bàsics que és bo tenir en compte per entendre els avantatges d’aïllar. En primer terme, que els recursos naturals es poden esgotar, per tant cal cuidar-los. En segon lloc es pot estalviar diners i tercer i que és molt important, es contamina menys.
Una altra cosa que també és important considerar, és que qualsevol construcció es pot aïllar. “No importa que sigui una construcció nova o molt antiga. En totes hi ha alguna solució que reportarà beneficis per als seus propietaris, per l’estalvi que poden arribar a tenir. I no només en termes econòmics, sinó que també en qualitat de vida, com en els casos d’un aïllament acústic”, indica Josep M. Puig.
Un col • lectiu que també es pot beneficiar amb l’aïllament, es la ramaderia i l’agricultura, aïllant les granges amb poliuretà, col•laborem amb el benestar animal, desapareixen les condensacions, s’estalvia amb calefacció, el bestiar té menys calor a l’estiu, per tant contribuïm a que hi hagin menys baixes, allarguem la vida de les teulades tant de les granges com dels coberts agrícoles, i a la vegada les protegim de les inclemències meteorològiques, vents, pedregades pluges, etc. etc.
Els preus de les obres d’aïllament poden variar per factors com els metres quadrats de la construcció, la densitat i gruix de l’aplicació del poliuretà o si és d’una cel•la tancada o oberta.
A l’actualitat, un dels factors que més es considera a l’hora de comprar o fer alguna obra a casa, és el tema de les normes ecològiques que compleixen o deixen de complir els materials utilitzats per aïllar.
El poliuretà compleix les normes ecològiques establertes? “Totalment. El fet d’utilitzar aquest material als habitatges fa que el consum d’energia sigui menor. I per altra banda, si considerem que el cicle de vida del poliuretà és de 50 anys, s’obté un balanç molt positiu ja que es disminueix l’emissió de gasos que produeixen l’efecte hivernacle”, conclou Josep M. Puig.

 

Posted in General | Tagged , , , | Leave a comment

AÏLLAR és ESTALVIAR


Estalvi energètic que s’obté aïllant una edificació.
Arxiu PDF on s’explica l’estalvi energètic que s’obté aïllant qualsevol edificació.

Posted in General | Leave a comment