Empresa

A Aïllaments Pirineu ens dediquem des de 1989 a donar servei als nostres clients de manera professional, aïllant tèrmica i acústicament tota mena de superfícies per a la construcció, ramaderia i indústria amb escuma rígida de poliuretà projectat.

Des del inici de la nostra activitat com a empresa, la nostra major preocupació ha estat i és el servei i la qualitat per tal de respondre en tot moment i amb total satisfacció les necessitats dels clients més exigents.

Per tal menester contem amb un equip humà altament format i preparat per a poder garantir solucions professionals i satisfactòries en qualsevol circumstancia. A la vegada contem amb una flota de vehicles totalment equipada per fer front a totes les necessitats d’una manera ràpida i amb total garantia.

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

A Aïllaments Pirineu estem certificats com aplicadors amb la certificació del segell de qualitat Bureau Veritas, utilitzant productes degudament certificats amb el mateix segell, garantint d’aquesta manera la qualitat dels nostres materials. A més tenim el certificat d’Instal·lador Homologat que ho otorga l’associació AISLA, als professionals que compleixen els requisits necessaris per a això.