Un pas endavant. Aïllament amb Cel·lulosa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

La tradició d’Aïllaments Pirineu ha estat adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients per oferir un millor servei i també estar al dia dels nous productes i tendències que el mercat ha anat desenvolupant.
Els nostres inicis van ser amb el POLIURETÀ per l’aïllament tèrmic i mes endavant l’acústic. Posteriorment vam continuar amb la protecció passiva contra el foc amb llana mineral i perlita, materials que compleixen tots ells, amb les vigents normatives europees .
Estem orgullosos de considerar-nos una empresa especialista en l’aplicació d’aquests materials i que constantment sotmetem a anàlisis.
Ara i seguint aquesta filosofia d’empresa, per diversificar la nostra oferta, hem afegit un nou producte per l’aïllament tèrmic i acústic la CEL•LULOSA.
La cel•lulosa no és altra cosa que un 90% de paper diari reciclat, sals bòriques d’origen natural i altres additius biològics. Les principals característiques de l’aïllament amb cel•lulosa injectada o insuflada , es que forma un bloc de massa homogènia evitant així els ponts tèrmics. L’aplicació es ràpida i segura a l’obra; no contamina ni desprenen cap tipus de gas o substància tòxica, eliminat el factor de toxicitat a l’obra i en la seva vida útil. No fa flama ni es desfà amb la presència de foc.

Avantatges:

– Sense obres: Es realitza insuflant, amb les mínimes molèsties i sense obres.
– Rendiment tèrmic superior. La combinació d’un valor de resistència tèrmica elevada i el mètode d’instal•lació per insuflat assegura un aïllament òptim.
– Ideal per aïllar-se de la calor de l’estiu: major capacitat de mantenir l’aire fresc.
– Aïllament acústic: La seva alta porositat és idoni per l’aïllament acústic de vivendes.
– Control de la humitat: permet aïllar al mateix temps que facilita la transpirabilitat de les parets i d’aquesta forma permet millorar la humitat ambient de l’interior de la vivenda.
– Resistència al foc: té una resistència al foc superior a la d’altres aïllaments.
– Ecològic: està fet de materials naturals i està lliure de components orgànics volàtils i toxines.

On s’aplica?

Aquest tipus d’aïllament ecològic es novetat a la península però molt utilitzat a nord d’Europa, EUA i Canadà:

• Fals sostres de fusta, guix o escaiola i guix laminat
• Càmeres
• Aïllament de àtics i golfes
• Aïllament forjats sota coberta del teulat
• Aïllament entre els envanets de suport del teulat

Per tot això, no ho dubtis i truca’ns per consultar o demanar un pressupost.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email